Nymann Consult

Hvad kan vi tilbyde dig?

 

Nymann Consult tilbyder effektive og fleksible løsninger indenfor forretningsudvikling, ledelse og administration. Vi er nærværende og i tæt dialog med vores kunder, således den rigtige løsning findes til den enkelte virksomhed.

Nymann Consult startede i 2012 med en enkelt fast kunde og har siden udvidet kundekredsen betydeligt til at omfatte mange forskellige brancher og opgaver.

Vores konsulenter har desuden mange års faglig relevant erfaring, som gør at du trygt kan overlade opgaven til os.

Ansvarlig indehaver er:
Michael Nymann
CVR.nr.: 33 67 32 13

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til hvordan du kommer videre med din forretning, eller hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Ingen opgave er for stor eller for lille, så giv os et kald eller udfyld kontaktformularen og vi vender snarest tilbage.

 

HVEM ER VI?

Michael

Med 12 års international erfaring fra projektvirksomhed, hvoraf de sidste 7 år har været som CFO med bl.a. direkte ansvar for landechefer i 4 europæiske lande er der opnået en bred erfaring indenfor ledelse på Executive Level og alle facetter indenfor Finance i en projektvirksomhed, hvor finansiering og likviditet har været nøgleområder.

Har desuden arbejdet 7 år i revisionsbranchen med mange forskellige virksomheder i SMV-segmentet, hvilket har givet en grundig ballast indenfor regnskab og økonomistyring.

Har pt. 4 aktive bestyrelsesposter bl.a. indenfor vedvarende energi/projektudvikling og indenfor produktion og salg til B2B/B2C.

Har hjulpet flere virksomheder med forretningsudvikling, organisationsudvikling, og finansiering til deres forretningsplaner.

Linked-in: linkedin.com/in/michael-nymann-733b513b/

Tine

Har siden 2014 arbejdet som freelance bogholder, for en række lokale virksomheder i Thy, og har desuden undervist håndværkere i brug af brancheløsningen E-Komplet gennem flere år. Kommer med 15 års erfaring fra revisionsbranchen, hvor der er opnået stor erfaring og faglighed i regnskab og økonomistyring, opgaverne har spændt bredt fra bogføring til regnskab for mange typer virksomheder i forskellige brancher i SMV-segmentet.

Linked-in: linkedin.com/in/tine-nilsson-21a20392/

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information enten på telefon eller mail.

Du kan også vælge at anvende kontaktformularen. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Michael Nymann
T: 40430432
E: michael@nymannconsult.com

Tine Nilsson
T: 23295404
E: tine@nymannconsult.com