Forretningsudvikling

Vi går forrest, når der skal fastlægges og eksekveres på strategien, og vi sørger for at alle kommer i gang, således vi sammen når de aftalte mål.

Hvad kan vi tilbyde?

Tillid er afgørende for at vi sammen får succes med de aftalte opgaver, nedenfor kan du se et udsnit af nogle af de opgaver vi løser for vores kunder

Finansiering

Står du overfor at skulle bruge yderligere finansiering eller have refinansieret din nuværende forretning? Så har vi mange års erfaring i at forhandle og sikre den nødvendige finansiering til din virksomhed.

 

Opstart af virksomhed

Går du med en drøm om at blive iværksætter, så kom og få en snak med os omkring dine planer, vi giver gerne råd, vejledning sparring omkring opstart af virksomhed

 

Køb og/eller salg af virksomhed

Har du planer om enten at sælge din virksomhed eller ønsker om at lave et opkøb? Vi har stor erfaring med at klargøre virksomheder til salg, gennemføre due diligence samt forhandle kontrakter på plads mellem køber og sælger. Vores erfaring dækker også rådgivning og sparring omkring køb eller opkøb af nye forretninger.

 

Etablering i udlandet

Går du med planer om salg til udlandet? Så har vi stor erfaring med etablering i udlandet, og kan hjælpe dig med at vurdere, om du kan nøjes med en salgsrepræsentation eller om du skal etablere virksomhed i det pågældende land. Vi har bl.a. kendskab og netværk til Tyskland, Frankrig og Norge.

Forretningsudvikling

Trænger du til at få nye input til udvikling af din virksomhed, så har vi erfaring fra mange brancher som kan bruges til at hjælpe dig godt på vej.

 

Fastlæggelse af strategi og fastsættelse af konkrete mål

Er strategien lidt tynd eller mangelfuld, så kan vi hjælpe dig med at gøre den mere klar og tydelig, ligesom vi kan hjælpe dig med at fastsætte konkrete mål således du fortsætter med at udvikle din forretning.

 

Implementering og eksekvering af strategi / forretningsplaner

Hvad er der ved at have konkrete mål, hvis ikke der bliver fastlagt en strategi for hvordan vi når vores mål, samt sikrer at der bliver taget de rigtige beslutninger og handlinger til at nå disse mål – det kan vi hjælpe dig med og har gjort det mange gange før og med stor succes.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information enten på telefon eller mail.

Du kan også vælge at anvende kontaktformularen. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Michael Nymann
T: 40430432
E: michael@nymannconsult.com

Tine Nilsson
T: 23295404
E: tine@nymannconsult.com