Administration

Vi tager os af alt besværet med administration og rapportering,
så du kan du bruge tiden på kunderne og din virksomhed.

Hvad kan vi tilbyde?

Når vi snakker økonomi og administration, så er tillid et af de vigtigste nøgleord i et sådant samarbejde, derfor er det vigtigt vi kan se hinanden i øjnene og være ærlige, så kommer vi længst. Nedenfor kan du se et udsnit af nogle af de opgaver vi løser for vores kunder.

Bogføring og løbende administration

Vil du gerne slippe for det administrative arbejde og fokusere på dine kunder og din forretning, så lad os tage hånd om den løbende administration og bogholderiet, så bliver regningerne betalt til tiden, vi sikrer at der ikke er noget som ligger og ”flyder”.

Rapportering

Vil du gerne have mere end blot en saldobalance fra dit regnskabssystem, så kan vi hjælpe dig med at opstille en rapportering, der giver dig det fornødne overblik og analyse på de vigtigste forretningsområder.

 

Moms og afgifter

Vil du sikre dig at din moms og afgifter bliver udarbejdet korrekt og bliver indberettet til tiden, så lad os tage hånd om det.

Lønkørsel og indberetning

Lønkørslen kan være en tung opgave for de fleste, men vi tager gerne opgaven med et smil og sikrer at lønnen er klar til tiden, at alle indberetninger sker rettidigt og refusioner mv. kommer hjem.

 

Budget og likviditetsplanlægning

Har du styr på likviditeten eller rykker banken for et budget ? Vi kan hjælpe dig med at styre din likviditet, og laver også de nødvendige budgetter og likviditetsplaner, så du med sikker hånd kan tage de rigtige beslutninger for din virksomhed.

 

Hvordan løses opgaverne?

Opgaver aftales individuelt og efter dit behov, og vi kommer gerne hos dig for at løse opgaverne, men de kan også udføres på vores kontor, og hvor vi deler informationerne elektronisk.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information enten på telefon eller mail.

Du kan også vælge at anvende kontaktformularen. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Michael Nymann
T: 40430432
E: michael@nymannconsult.com

Tine Nilsson
T: 23295404
E: tine@nymannconsult.com